Nieuwsbrieven

NIEUWSBRIEF 10


Mijlpaal in strijd tegen motoroverlast
Zes van de acht partijen van de gemeenteraad hebben zich op 9 februari uitgesproken voor afsluiting van het oude dorp Amerongen voor motoren op weekenden en feestdagen. Een motie van D66, Open, BVHLokaal, CU en PvdD die het college opriep maatregelen daartoe te nemen, kreeg eveneens steun van het CDA.

NIEUWSBRIEF 6

In deze Nieuwsbrief leest u over voornemen onderzoek te doen naar het afsluiten van de Lekdijk, het zoeken door Nieuwsuur naar Amerongers die last ervaren door motoroverlast, noodzaak om overlast te melden bij de Gemeente (doe het, dat helpt!) en een link naar de rubriek vragen en antwoorden.

Nieuwsbrief 4

NIEUWSBRIEF 5

Amerongers reageren massaal, contacten met wethouders en raadsleden, spandoeken-aktie op Hemelvaartsdag en Pinksteren, foto’s, video’s en tekeningen gevraagd en het melden overlast aan de GUH

NIEUWSBRIEF 4

Nieuws over de WMA zelf, een verslag van het tweede gesprek met wethouder Boonzaaijer, onze plannen voor 2021 en een oproep om hulp bij het verspreiden van de nieuwe WMA-folder.

NIEUWSBRIEF 3

De derde alweer. In deze nieuwsbrief een verslag van het het gesprek dat WMA had met wethouder Boonzaaijer en een oproep om tellingen te doen.

NIEUWSBRIEF 2

In deze nieuwsbrief lees je alles over de stemming over de lijst van namen voor de werkgroep, de komst van deze website, de telling van het aantal motoren en het eerste gesprek tussen de Werkgroep en wethouder Boonzaaijer van de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

NIEUWSBRIEF 1

De eerste nieuwsbrief van de Werkgroep Motoroverlast Amerongen. Lees over de oprichting, het kiezen van een naam, de eerste metingen van aantallen motoren, landelijke nieuws en meer.

Nieuwsbrieven NEFOM

NEFOM staat voor: Nederlandse Federatie Omgevingslawaai Motorvoertuigen. Een hele mond vol voor een actieve groep mensen die op landelijk niveau strijden tegen de overlast. De Werkgroep Motoroverlast Amerongen is erbij aangesloten, evenals vele andere soortgelijke werkgroepen en initiatieven uit andere gemeenten. Meer weten? Bekijk de NEFOM website en lees de nieuwsbrieven: